Skip links
Wie wij zijn

Over ons

Bij BetaalbareSites.nl geloven we dat het hebben van een professionele online aanwezigheid essentieel is voor elke ondernemer. Maar waarom zou het een fortuin moeten kosten? Onze missie is simpel: wij helpen ondernemers aan betaalbare websites van hoge kwaliteit. Een eerste website hoeft geen 10.000 euro te kosten!

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan transparantie en eerlijkheid. Bij BetaalbareSites.nl zult u geen verborgen kosten vinden of verrassingen achteraf. We geloven in duidelijke communicatie en het bieden van oplossingen die aansluiten bij uw behoeften én uw budget.

Of u nu een startende ondernemer bent die een eerste stap zet in de digitale wereld, of een gevestigde naam die op zoek is naar een frisse online aanwezigheid, wij zijn er om u te helpen.

Veelgestelde vragen

Wij helpen ondernemers aan een betaalbare website. Een eerste website site hoeft geen 10.000 euro te kosten!

Bij BetaalbareSites.nl bieden we verschillende opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Onze belangrijkste website-opties zijn:

  • Betaalbare Websites: Dit zijn budgetvriendelijke websites die perfect zijn voor startende ondernemers en kleine bedrijven die een professionele online aanwezigheid willen zonder de bank te breken.
  • Normale Websites: Deze websites bieden meer functies en maatwerk dan onze betaalbare opties, ideaal voor groeiende bedrijven die extra functionaliteiten en personalisatie nodig hebben.
  • Custom Websites: Voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke online identiteit, bieden we op maat gemaakte websites die volledig zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen.

Normale Websites bij BetaalbareSites.nl bieden uitgebreidere functies en maatwerkopties. Ze kunnen bijvoorbeeld geavanceerdere ontwerpelementen, extra pagina's, uitgebreide e-commercefunctionaliteit of geavanceerde integraties bevatten. Deze websites zijn geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden.

Een Custom Website biedt maximale flexibiliteit en maatwerk. Het stelt bedrijven in staat om een unieke online ervaring te creëren die perfect aansluit bij hun merkidentiteit en specifieke doelstellingen. Met een Custom Website kunnen we op maat gemaakte ontwerpen, functionaliteiten en integraties leveren die precies voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten.

Ja, bij BetaalbareSites.nl begrijpen we dat de behoeften van uw bedrijf in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele upgrade-opties, zodat u kunt overstappen naar een ander type website wanneer dat nodig is. Neem contact met ons op en we helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw groeiende behoeften.

Bij BetaalbareSites.nl geloven we in transparantie en eerlijkheid. Al onze prijzen zijn duidelijk vermeld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten. We streven ernaar om u een helder overzicht te bieden van alle kosten, zodat u met vertrouwen kunt investeren in uw website zonder verrassingen achteraf.

  1. Wat zijn de kosten voor hosting bij BetaalbareSites.nl? Bij BetaalbareSites.nl bieden we betaalbare hostingopties voor uw website. De maandelijkse kosten voor hosting bedragen slechts €20. Hiermee krijgt u betrouwbare hosting met voldoende ruimte en bandbreedte voor uw website.

  2. Biedt BetaalbareSites.nl onderhoud en ondersteuning aan? Ja, wij bieden onderhoud en ondersteuning voor uw website tegen een maandelijkse vergoeding van €20. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingspatches en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien en beveiligd is tegen bedreigingen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Lees de verhalen van onze klanten over de impact van onze diensten op hun succes.